روش تهیه سالاد میوه ای
گاهی از آب میوه های مصرف شده در سالاد به عنوان سس آن استفاده می شود و گاهی نیز بجای آب میوه از انواع مختلف شربت استفاده میشود.سالاد میوه را می توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان دسر و یا حتی سالاد مصرف نمود. اگر از سالاد میوه بعنوان پیش غذا یا دسر استفاده شود به آن کوکتل میوه نیز میگویند.
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت زمان انتظار: ۴ ساعت
مجموعاً: ۴ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد لازم
آب ۳/۴ فنجان
شکر ۱۱۵ گرم
آبلیمو ۴ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری (خرد شده)
کیوی ۱ عدد (بدون پوست و خرد شده)
پرتقال ۱ عدد (بدون پوست و هسته و خرد شده)
سیب ۱ عدد (خرد شده)
موز ۱ عدد (خرد شده)
انگور ۱۰ عدد (بدون هسته)
طرز تهیه
۱- تو یه ماهیتابه کوچیک، آب، شکر، آبلیمو و زنجبیل رو با هم مخلوط کرده روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد سپس حرارت رو کم میکنیم و در ماهیتابه رو میذاریم و ۵ دقیقه دیگه روی حرارت میذاریم.
۲- سپس مواد رو تو یه کاسه کوچیک ریخته و بعد از اینکه کمی خنکتر شد در ظرف رو میپوشونیم و بمدت ۱ ساعت تو یخچال میذاریم تا کاملا خنک بشه.
۳- کیوی، پرتقال، سیب، موز و انگور رو تو یه کاسه بزرگ مخلوط کرده و شربتی که آماده کرده بودیم رو روی میوه ها میریزیم و روی ظرف رو میپوشونیم و تا ۶ ساعت تو یخچال میذاریم تا خنک بمونه.
۴- برای سرو کردن، با قاشق سالادمون رو تو ظرف های دلخواه مخصوص سرو میریزیم.
ایران ناز