روش تهیه سالاد میوه ای

روش تهیه سالاد میوه ای

روش تهیه سالاد میوه ای

گاهی از آب میوه های مصرف شده در سالاد به عنوان سس آن استفاده می شود و گاهی نیز بجای آب میوه از انواع مختلف شربت استفاده می‌شود.سالاد میوه را می توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان دسر و یا حتی سالاد مصرف نمود. اگر از سالاد میوه بعنوان پیش غذا یا دسر استفاده شود به آن کوکتل میوه نیز می‌گویند.

 

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت زمان انتظار: ۴ ساعت

مجموعاً: ۴ساعت و ۱۵ دقیقه

 

مواد لازم
آب ۳/۴ فنجان
شکر ۱۱۵ گرم
آبلیمو ۴ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری (خرد شده)
کیوی ۱ عدد (بدون پوست و خرد شده)
پرتقال ۱ عدد (بدون پوست و هسته و خرد شده)
سیب ۱ عدد (خرد شده)
موز ۱ عدد (خرد شده)
انگور ۱۰ عدد (بدون هسته)

 

طرز تهیه

۱- تو یه ماهیتابه کوچیک، آب، شکر، آبلیمو و زنجبیل رو با هم مخلوط کرده روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد سپس حرارت رو کم میکنیم و در ماهیتابه رو میذاریم و ۵ دقیقه دیگه روی حرارت میذاریم.

۲- سپس مواد رو تو یه کاسه کوچیک ریخته و بعد از اینکه کمی خنکتر شد در ظرف رو میپوشونیم و بمدت ۱ ساعت تو یخچال میذاریم تا کاملا خنک بشه.

۳- کیوی، پرتقال، سیب، موز و انگور رو تو یه کاسه بزرگ مخلوط کرده و شربتی که آماده کرده بودیم رو روی میوه ها میریزیم و روی ظرف رو میپوشونیم و تا ۶ ساعت تو یخچال میذاریم تا خنک بمونه.

۴- برای سرو کردن، با قاشق سالادمون رو تو ظرف های دلخواه مخصوص سرو میریزیم.

 

ایران ناز

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه