راهنمای مصرف غذای سالم در رستوران

امتیاز دهید

در این قسمت از بخش سلامت و سبک زندگی پورتال گهر جزییات خبر راهنمای مصرف غذای سالم در رستوران  را در ادامه می خوانید

راهنمای مصرف غذای سالم در رستوران

راهنمای مصرف غذای سالم در رستوران

هرچند غذای رستوران اغلب از نظر کیفیت و رعایت بهداشت در سطح غذای خانه نیست اما با رعایت برخی نکات می توانید غذای سالم تری را بیرون از منزل میل کنید.

محققان چند توصیه مهم را در این زمینه ارائه کرده اند:
مواد تشکیل دهنده غذای خود را بشناسید: بسیاری از غذاهای رستوران مملو از نمک، طعم دهنده ها، مواد نگهدارنده و شکر تصفیه شده هستند از این رو قبل از ورود به رستوران جدید از موادی که در غذای آنها به کار می رود مطلع شوید. این اطلاعات معمولا در سایت رستوران موجود است.

سس ها: اگر مایلید با غذای خود سس تناول کنید بهتر است از سفارش سس های سفید و نیز سس های ارزان قیمت بپرهیزید زیرا معمولا مملو از شکر و نمک هستند. توصیه می شود از سس هایی که با روغن ها درست می شوند مانند سس روغن زیتون و لیمو و یا سرکه سفید استفاده کنید.

انواع سوپ: از خوردن سوپ ها که معمولا مملو از نمک هستند بپرهیزید.

همبرگر: هنگام سفارش همبرگر به مواد تشکیل دهنده اصلی مانند نان، گوشت، کاهو و گوجه اکتفا کنید و از مواد اضافی مانند ژامبون یا پیاز سرخ شده بپرهیزید و مصرف سس کچاپ و باربیکیو را به حداقل برسانید.

مرغ: مصرف مرغ بریان شده به مرغ سرخ شده برای کاهش میزان روغن و نمک ترجیح دارد.

ساندویچ: هنگام سفارش ساندویچ نان کامل را که غنی شده با غلات و فیبر است انتخاب کنید و از مصرف مواد گوشتی مانند ژامبون و کباب ترکی بپرهیزید زیرا مملو از طعم دهنده های مصنوعی، نمک و مواد نگهدارنده هستند. بهتر است سبزیجات بیشتری در ساندویچ خود قرار دهید.

حجم وعده غذایی: معمولا حجم وعده غذایی رستوران برای یک نفر بسیار زیاد است از این رو توصیه می شود که غذای خود را با دیگران شریک شوید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

    ارسال دیدگاه