دستگیری سلطان سکه تهرانی در ایران

تاريخ : 15 تیر

ماجرای سلطان سکه تهرانی

چندی پیش از خبر دستگیری فردی ۵۸ ساله در تهران با جرم احتکار از نوع خرید بیش از حد متعارف سکه و بر هم زدن نظم بازار های خرید و فروش پخش شد. در پی این خبر موجی از اعتراضات به اوضاع نابسمان نظارتی در کشور از سوی مردم به راه افتاد.

دستگیری سلطان سکه تهرانی در ایران, پورتال خبری فرهنگی گهر

همه چیز درباره دستگیری سلطان سکه

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم،‌ سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران گفت: فردی که معروف به سلطان سکه بود و سال ۹۶ حدود ۲ تن سکه را از سطح بازار جمع کرده بود، دستگیر شد.

وی ادامه داد: این فرد ۵۸ساله که دو شب پیش در عملیات پلیس دستگیر شد، به افراد و نوچه‌های خود دستور داده بود در بازار تهران به‌راه افتاده و بدون توجه به قیمت روز سکه، تمام سکه‌های موجود را بخرند تا در روزهای آینده خودش تعیین‌کننده نرخ سکه باشد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: این فرد پیش از این هم به‌عنوان دلال سکه دستگیر شده بود. او با پسرش در این زمینه همکاری می‌کرده است که در حال حاضر پسرش با قید ضمانت آزاد است. شخصی که سرکرده معاملات فردایی در بازار تهران بوده، به‌عنوان نوچه این فرد فعالیت می‌کرده است.

رحیمی اضافه کرد: علاوه بر این فرد دو اخلالگر در بازار سکه نیز شناسایی شدند که با سوء استفاده از نابسامانی قیمت سکه مبادرت به خرید ۱۷۰ میلیارد تومان سکه در بازار تهران کرده و پس از دهها کلاهبرداری متواری شده بودند که این افراد نیز هفته گذشته با تلاش همکارانمان در پلیس آگاهی شناسایی و در مخفیگاه یکی از آنها دستگیر شدند و از این افراد نیز بالغ بر ۲۰ کیلو سکه و طلا کشف شد.

سردار رحیمی با تاکید بر این مطلب که شناسایی شرکت‌های متخلفی که ارز ۴ هزار تومانی را دریافت و مرتکب تخلف شده اند به طور ویژه در دستورکار پلیس است، گفت: بعد از این شرکت‌ها، پلیس در حوزه لوازم بهداشتی ـ آرایشی و خودرو وارد خواهد شد.

وی در پاسخ به پرسش فارس در خصوص آخرین وضعیت بازار تهران گفت: وضعیت بازار تهران عالی است و هیچ‌گونه مشکلی نداریم؛ بازاریان همکاری بسیار خوبی با پلیس داشتند و برخوردهای کمی نیز که دربازار صورت گرفته با بازاریان نبوده است.

فرمانده انتظامی پایتخت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ۲۰ دستگاه خودروی نمایندگان مجلس به سرقت رفته است، افزود: موضوع آن چیزی که مطرح شده است نیست، تعدادی از آن خودروها پیدا شده است و در پروسه زمانی سه ساله این خودروها به سرقت رفته است؛ برخی از آن خودروهای سرقتی نیز سند نمره شده‌اند.

وی در خصوص قطعی برق چراغ‌های راهنمایی گفت: با نماینده سازمان برق در این خصوص نشستی داشتیم تا چنین اتفاقاتی دیگر رخ ندهد؛ چون قطع چراغ‌های راهنمایی عملا کار پلیس را افزایش می‌دهد؛ البته باید شهرداری برای چراغ‌های راهنمایی برق اضطراری درنظر بگیرد.

 فرمانده انتظامی پایتخت با اشاره به عملکرد پلیس در خصوص موضوعات بازار ارز و دلار گفت:‌ پلیس از بهمن‌ماه به بازار ارز وارد شده و با اجرای عملیات‌های مختلف و برخورد با دلالان بازار ارز، کار خود را پیش برده است.

فرمانده انتظامی پایتخت به حوزه ارزهای دولتی پرداخت و تصریح کرد: شرکت‌ها یا مجموعه‌های مختلفی برای دریافت ارز دولتی ثبت سفارش کرده بودند و قرار بود اجناس را با ارز دولتی خریداری و وارد کرده و با همان قیمت نیز به مردم ارائه دهند.

عالی‌ترین مقام انتظامی پایتخت اعلام کرد: ۳۵ شرکت در زمینه واردات گوشی تلفن همراه، تبلت و قطعات کامپیوتر، ارز دولتی را دریافت کردند، ۲۲۰ میلیون دلار برای این ۳۵ شرکت اختصاص داده شد، اما متاسفانه بعد از بررسی‌ها شد که تمام این ۳۵ شرکت تخلف کرده‌اند.

سردار رحیمی در تشریح تخلفات این ۳۵ شرکت گفت: بیش از ۱۲ تیم از ماموران پلیس آگاهی در معیت بانک مرکزی، سازمان تعزیرات، وزارت صنعت و معدن و سازمان حمایت از مصرف‌کننده با محوریت پلیس آگاهی کار بررسی از این ۳۵ شرکت را آغاز کردند.

وی افزود: براساس اطلاعات، ۸۶ میلیون یورو، ۴۱ میلیون یوآن چین و ۱۸ میلیون درهم امارات به این ۳۵ شرکت پرداخت شد و این ۳۵ شرکت جمعا ۴۰۰ هزار گوشی موبایل از چهار برند معروف وارد کشور کردند. متاسفانه براساس اسناد موجود ۳۰۰ هزار گوشی وارد شده توسط این شرکت‌ها تماما به قیمت ارز آزاد فروخته شد و ۱۰۰ هزار گوشی نیز در انبارها احتکار شده بود که توسط پلیس توقیف شد.

عالی‌ترین مقام انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: مقادیر قابل توجهی نیز لب‌تاب و قطعات کامپیوتر توسط این شرکت‌ها با ارز دولتی وارد کشور شده و متاسفانه با قیمت ارز آزاد در کشور فروخته شده است.

سردار رحیمی به تخلفات محرز این ۳۵ شرکت پرداخت و اعلام کرد: این شرکت‌ها پس از ثبت سفارش کالا، ارز را دریافت کرده و بدون اینکه کالا وارد کنند، ارز را به صورت اسکناس گرفته و در بازار به فروش رساندند؛ بعضی از آنها جهت گمراه کردن بازرسان و سندسازی، بخشی از کالا را وارد کشور کرده و بقیه را به صورت آزاد فروخته‌اند.

وی ادامه داد: تعدادی از این شرکت‌ها نیز کالای خریداری شده را با ارز دولتی خریداری و با قیمت ارز آزاد به فروش رساندند و برخی نیز کالا را وارد و احتکار کردند.

وی به دستگیری تعدادی از صرافی‌ها اشاره کرد و گفت: با اشراف اطلاعاتی و بررسی سامانه سنا مشخص شد تعدادی از صرافی‌ها کارت ملی بالغ بر ۱۸۰۰ نفر را به قیمت ۳۰ تا ۵۰ هزار تومان اجاره کرده و با کارت آنها دلار دولتی دریافت کرده و در بازار به قیمت آزاد فروخته‌اند.

سردار رحیمی ادامه داد: این صرافی‌ها از نیمه دوم سال گذشته این فعالیت را شروع کرده بودند که بررسی‌های پلیس حکایت از آن دارد که ۲ میلیارد دلار توسط این صرافی‌ها و به واسطه اجاره ۱۸۰۰ کارت ملی از افراد معتاد و بیکار دریافت کردند.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي