کیک هویج و گردو یکی از کیک های بسیار خوشمزه و با پخت آسان است که دارای بافت بسیار نرم و اسفنجی است که می توانید در این روزهای دلچسب پاییزی این کیک خوشمزه را تهیه نمایید و همراه چای میل کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه مطلب دستور پخت کیک هویج و گردو را برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم.
دستور پخت کیک هویج و گردو
مواد لازم برای کیک هویج و گردو
آرد | 1 و 3/4 پیمانه سرخالی |
شکر | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
هویج رنده شده | 2 پیمانه |
روغن مایع | 3/4 پیمانه |
وانیل | 1/8 قاشق چایخوری |
دارچین | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/8 قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 1 و 1/2 قاشق چایخوری |
مغز گردو | 1/2 پیمانه |
طرز تهیه کیک هویج و گردو
برای تهیه کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه میکنیم.
آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم.
در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه میکنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب میریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.)
بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا میکنیم. و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.
کیک هویج شما آماده شده است. در صورت دلخواه میتوانید آن را با خامه تزیین کنید.