دستور پخت کتلت ماهی و میگوی تایلندی
لوبیا سبز نازک و خرد شده / 70 گرم
تخم مرغ / 1 عدد
پودر نان خشک / 2 ق غ
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
ماهی و میگو را در غذاساز خوب له کنید و بعد در ظرفی دیگری منتفل کنید.
باقی مواد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
از خمیر موجود هر مدلی که دوست داشته باشید درست کنید و بعد در روغن سرخ کنید.
جایگزین ها :
اگر این مزه با ذائقه شما خوش نیامد, مرغ را پخته و ریز کنید و میتوانید بجای ماهی استفاده کنید…مارچوبه تازه هم میتوانید بجای لوبیا سبز استفاده بشود.