دستور پخت پیش غذای رول بادمجان و پنير

دستور پخت پیش غذای رول بادمجان و پنير

دستور پخت پیش غذای رول بادمجان و پنير
دستور پخت پیش غذای رول بادمجان و پنير

اين اردور يا پيش غذا،  يك غذاي مجلسي و رژيمي محسوب ميشود كه تهيه آن در عين سادگي كمي هم به حوصله و سليقه نياز دارد. در صورت تمايل رول بادمجان و پنير  را ميتوان با گوشت غني تر كرد تا يك غذاي كامل محسوب شود. از لحاظ ظاهري نيز جلوه خوبي به سفره شما خواهد داد.

مواد لازم:

بادمجان بزرگ / 3 عدد

گوجه فرنگي / 2 عدد

پيازچه / 3 عدد

فلفل دلمه اي / 1 عدد

پنير ورقه اي تست / 4 عدد

رب / 1 قاشق سوپخوري

نمك و فلفل / به اندازه لازم

طرز تهيه:

بادمجانها را شسته و خشك كنيد، سپس به شكل ورقه هاي نازك اسلايس كرده و داخل آب و نمك بخوابانيد تا هم تلخي احتمالي بادمجان گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن روغن كمتري به خود جذب كند.

از داخل آب نمك بيرون آورده و روي حوله كاغذي قرار دهيد تا آب اضافي بادمجان گرفته شود و سپس با حرارت ملايم سرخ كنيد.

گوجه فرنگي را به شكل لايه هاي نازك خرد كرده و كنار بگذاريد، فلفل دلمه اي را نيز به شكل ورقه اي خرد كنيد و تفت دهيد.

پس از اينكه بادمجانها سرخ شد، يك برش از بادمجان را برداشته و يك برش نازك گوجه فرنگي، فلفل دلمه اي و سپس  برش نواري پنير تست روي آن قرار دهيد

و به آرامي بادمجان را رول كنيد، بعد با ساقه پيازچه خام بادمجان را فيكس كرده و ساقه پيازچه را دور بادمجان گره بزنيد و در ماهي تابه بچينيد، همه بادمجانها را به اين روش شكل رول كنيد و داخل ماهي تابه بچينيد.

سپس دو قاشق رب را در يك و نيم ليوان آب جوش حل كرده و روي رولها بريزيد، ماهي تابه را به مدت 10 دقيقه روي شعله مستقيم و ملايم اجاق قرار دهيد تا پنيرها آب شده و گوجه فرنگي كمي پخته شود.

از روي حرارت برداريد و داخل ظرف سرو بچينيد و ميل نماييد.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه