دستور پخت پیتزا مخلوط خانگی
مواد لازم جهت تهیه پیتزا مخلوط خانگی :
گوشت چرخ شده : ۸۰۰ گرم
قارچ : یک قوطی
سوسیس : ۶۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۴ عدد متوسط
فلفل دلمه ای : ۳ عدد بزرگ
رب گوجه : ۱ قاشق مرباخوری
پودر سیر : ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز : نصف قاشق مرباخوری
سس گوجه فرنگی تند : ۳ قاشق غذاخوری
پودر آویشن : ۱ قاشق مرباخوری
زرد چوبه : ۱ قاشق چای خوری
پنیر پیتزا : به مقدار لازم (هر چه بیشتر بهتر)
طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی :
خمیرمون رو طبق دستور درست میکنیم و میزاریم عمل بیاد .حالا شروع میکنیم به درست کردن مواد روی پیتزا .
گوشت چرخ شده رو میریزیم تو قابلمه و نصف استکان آب اضافه میکنیم . کمی گه گرم شد ، رب گوجه ، پودر سیر ، فلفل قرمز ، پودر آویشن ، سس گوجه فرنگی و زردچوبه رو اضافه میکنیم ، هم میزنیم .
مایه گوشتی رو میزاریم با حرارت کم بپزه و آبش کاملا تبخیر بشه(حدودا ۴۵ دقیقه زمان میبره) ، روغن اضافه نمیکنیم چون پیتزامون رو خراب میکنه . حالا قابلمه رو میزاریم کنار تا گوشت کاملا سرد بشه و به دمای محیط برسه .
سوسیس رو حلقه ای خرد میکنیم .
فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو هم نگینی میکنیم .
خمیرمون که عمل اومد تو یه سینی چرب شده بازش میکنیم و سس میمالیم . اول گوشت و بعد قارچ می ریزیم(قارچها رو من خرد نکردم از این قارچ های قطعه شده ی آماده ریختم) .
بعد سوسیس حلقه شده میچینیم .(الآن شبیه دومینوز پیتزا شده )
اول کمی پودر آویشن میپاشیم بعد فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم .
و در نهایت پنیر پیتزا .
سینی به مدت ۱۵ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه میره تو فری که از قبل گرم شده برای طلایی شدن روی پیتزا هم فقط ۲ دقیقه گریل بالا رو روشن کنید بعد
فرو خاموش کنید و بزارید با حرارت خود فر روی پیتزا طلایی بشه . حالا پیتزای خوشمزه مون آماده س .