دستور پخت پنکیک دارچینی / شیرینی پاییزی

امتیاز دهید

پنکیک دارچینی یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در این مطلب قصد داریم آموزش تهیه این شیرینی خوشمزه را برای شما عزیزان ارائه دهیم.

دستور پخت پنکیک دارچینی / شیرینی پاییزی

مواد لازم:

آرد 1 لیوان  .  خامه ترش 1 لیوان  .  شیر 1/4 لیوان  .  تخم مرغ 1 عدد  .  کره 8 قاشق غذاخوری

نمک 1/2 قاشق چایخوری  .  جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری  .  شکر 5 قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای 1/4 لیوان  .  پودر دارچین 1 قاشق چایخوری  .  بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:

سس دارچینی : 4 قاشق غذاخوری کره ، 2 قاشق غذاخوری شکر ، شکر قهوه ای و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید ( روش بن ماری ).

پس از اینکه سس دارچینی یکدست شد از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود

پن کیک : 3 قاشق غذاخوری شکر ، آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.

4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده ، شیر سرد ، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

ته ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید ، سس دارچینی را داخل قیف بریزید ، سر قیف را سوراخ کنید و روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بکشید.

پس از چند دقیقه پن کیک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز بپزد و سس دارچینی برشته شود سپس در ظرف بگذارید و همراه با عسل و خامه و ..تزیین و سرو کنید.

نکته ها : میتوانید بجای عسل از انواع مربا و مارمالاد و … استفاده کنید ، در زمان پخت پنکیک حرارت باید ملایم باشد.

 

ایران کوک

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه