دستور پخت هواری میگو

امتیاز دهید

سایت گهر روزانه با مطالب مختلفی در زمینه های فرهنگ و هنر، سبک زندگی، سلامت، دانلود، سرگرمی، اخبار و … بروزرسانی می شود. در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت هواری میگو

دستور پخت هواری میگو

طرز تهیه هواری میگو

مواد لازم برای هواری میگو :

میگو200 گرم
 برنج 3 پیمانه
سیر3 تا 4 حبه
 پیاز متوسطیک عدد
گوجه4 عدد
سبزی ماهی (گشنیز و شنبليه به نسبت یک به پنج برای یک کیلو گشنیز دویست گرم شنبلیله)100 گرم

 

طرز تهیه هواری میگو :

سبزی خرد شده را داخل روغن تفت بدهید حدود پنج دقیقه بعد سیر و پیاز را که ميکس کردید یا رنده کرديد را به سبزی اضافه کنید با هم تفت بدهید حدود یکی دو دقیقه کافی است ادویه ها را اضافه کنید فلفل و زردچوبه و تخم گشنيز را اضافه کنید و تفت بدهید میگو پاک شده را اضافه کنید وقتی میگو جمع شد گوجه رنده شده را اضافه کنید و بگذاريد آب آن کشیده شود بعد برنج را با کمی آب و نمک به آن اضافه کنید وقتی که آب برنج تمام شد بگذاريد دم بکشد.

 

می توانید به جای گوجه رب بزنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه