مطالب پيشنهادي

دستور پخت لپه پلو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۶ بهمن
بازديد : 1901

دستور پخت لپه پلو

311143 155 دستور پخت لپه پلو

دستور پخت لپه پلو

مواد لازم :

 برنج                             شش پیمانه

لپه                              یک و نیم پیمانه

گوشت گوسفندی                     ۷۵۰ گرم

پیاز                                        یک عدد

روغن مایع               سه قاشق غذاخوری

کره                                        ۵۰ گرم

زعفران دم‌کرده            دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه            به میزان لازم

دستور پخت

گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده و روغن تفت می‌‌دهیم.

سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم گوشت را می‌‌پزیم.

لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه می‌‌کنیم تا ۱۰ دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.

برنج را آبکش می‌‌کنیم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابه‌لای برنج آبکشی می‌‌ریزیم و دم می‌کنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آب‌شده را نیز روی آن اضافه می‌‌کنیم.اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه می‌‌رود.

برای ته دیگ می‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آب‌شده را با مقداری برنج مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف می‌‌کنیم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي