دستور پخت لپه پلو

امتیاز دهید

دستور پخت لپه پلو

دستور پخت لپه پلو
دستور پخت لپه پلو

مواد لازم :

 برنج                             شش پيمانه

لپه                              يك و نيم پيمانه

گوشت گوسفندي                     750 گرم

پياز                                        يك عدد

روغن مايع               سه قاشق غذاخوري

كره                                        50 گرم

زعفران دم‌كرده            دو قاشق غذاخوري

نمك، فلفل و زردچوبه            به ميزان لازم

دستور پخت

گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت مي‌‌دهيم.

سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را مي‌‌پزيم.

لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه مي‌‌كنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگيرد.

برنج را آبكش مي‌‌كنيم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمك مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج آبكشي مي‌‌ريزيم و دم مي‌كنيم. وقتي برنج به بخار افتاد كره آب‌شده را نيز روي آن اضافه مي‌‌كنيم.اگر كره يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، كره و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه مي‌‌رود.

براي ته ديگ مي‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق كره و يك قاشق زعفران آب‌شده را با مقداري برنج مخلوط كرده ته قابلمه ريخته و صاف مي‌‌كنيم.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه