دستور پخت سمبوسه مرغ

امتیاز دهید

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد   دستور پخت سمبوسه مرغ صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

دستور پخت سمبوسه مرغ

مواد لازم برای سمبوسه مرغ :

 آرددو پیمانه
 ماست دو قاشق سوپخوری
 پیاز دو عدد
 فیله مرغ 300 گرم
جعفرییک تا دو قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه سمبوسه مرغ :

پیازها را خرد کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود بعد تکه های فیله مرغ را به پیاز اضافه کنید. نمک و فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط کنید تا طعم شان به خورد هم بروند. آرد، روغن مایع و ماست را مخلوط و کم کم آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید.

 

بعد در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز کنید و با لیوان گرد قالب بزنید، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لپه های خمیر با چنگال کاملا ببندید تا باز نشود سپس هر دو طرف سمبوسه را سرخ کنید. در ضمن می توانید از خمیرهای آماده هم استفاده کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه