دستور پخت سس مایونز خانگی

امتیاز دهید

دستور پخت سس مایونز خانگی

دستور پخت سس مایونز خانگی
دستور پخت سس مایونز خانگی
مواد لازم:
 
تخم مرغ یا زرده تنها :                 1عدد
 روغن زیتون بی بو:                    1 لیوان
 خردل:                                     1 قاشق چایخوری
 فلفل قرمز ساییده شده:          به میزان لازم
 نمک:                                       به میزان لازم
 سرکه :                                    نصف استکان
 
طرز تهیه :
 
یک عدد تخم مرغ یا زرده ی آن را خوب بزنید تا کاملا سفید شود، سپس کم کم یک بار مقداری روغن زیتون و یک بار کمی سرکه، دوباره روغن زیتون و بعد سرکه و همینطور آرام آرام روغن و سرکه را اضافه کرده و بزنید تا سفت شود. اگر سس شل بود باز کمی روغن اضافه  کنید و در آخر نمک، فلفل و خردل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .سس آماده شده را داخل شیشه ریخته و درون یخچال نگهداری کنید.هر چه قدر روغن زیتون اضافه کنید هم مقدار سس شما بیشتر خواهد شد و هم سس سفت تر می شود.در هر صورت همان یک تخم مرغ یا  زرده تنها کافی است. این سس سالم و مقوی را به همراه کمی آبلیمو یا آبغوره برای  انواع  سالاد و ساندویچ ها  استفاده کنید.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه