دستور پخت ساندویچ مرغ / غذای مخصوص پیک نیک

امتیاز دهید

وقتی می خواهیم به گردش برویم همیشه به دنبال درست کردن غذاهایی هستیم که سریع آماده شود، از این رو این مطلب از سایت گهر را اختصاص داده ایم به: دستور پخت ساندویچ مرغ / غذای مخصوص پیک نیک .از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان ما را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.

.دستور پخت ساندویچ مرغ / غذای مخصوص پیک نیک

 

.

ساندویچی سالم مناسب پیک نیک, ساندویچ مرغ خانگی
مواد لازم برای ساندویچ مرغ مخصوص پیک نیک :

 نان باگت فرانسوی یک عدد
 سس خردل عسلییک چهارم فنجان
 مرغ پخته شده خرد شده ۲ فنجان
پنیر بری ۴ اونس
سیب سبز (به صورت نازک خرد شود)نصف یک عدد

* ۲ قاشق غذاخوری برگ ریحان تازه یا ۲ قاشق چایخوری ترخون یا برگ ریحان خشک شده

طرز تهیه ساندویچ مرغ مخصوص پیک نیک :
داخل نان را خالی کرده و با سس آغشته اش کنید و روی آن ترخون یا برگ ریحان بپاشید. بعد یک لایه مرغ، پنیر بری و سیب روی آن بگذارید و نان را ببندید . می توانید ساندویچ ها را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه