دستور پخت سالاد سیب زمینی چیلی

امتیاز دهید

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد  دستور پخت سالاد سیب زمینی چیلی  صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

دستور پخت سالاد سیب زمینی چیلی

زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
تعداد: 8 نفر

مواد لازم

•    یک کیلو و 400 گرم سیب زمینی پخته شده
•    225 گرم خامه ترش
•    150 گرم ماست
•    نصف پیمانه مایونز
•    110 گرم فلفل قرمز تند خوابانده شده در سرکه، سیر، ادویه و کنجد
•    10 ورقه کالباس پخته و خرد شده
•    دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
•    نصف پیمانه گشنیز ریز شده
•    نصف پیمانه پیازچه ریز شده
•    نمک و فلفل

طرز تهیه

1. سیب زمینی ها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعه های کوچک تقسیم کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، ماست، مایونز و فلفل تند را با هم مخلوط کنید. سیب زمینی ها را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد همه تکه های سیب زمینی برود. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
3.    کالباس ها، پنیر چدار، گشنیز و پیازچه را اضافه کنید. همه را خوب با هم مخلوط کنید.
4. سالاد حاضر است. لذت ببرید.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه