دستور پخت رولت گوشت

امتیاز دهید

دستور پخت رولت گوشت

دستور پخت رولت گوشت
دستور پخت رولت گوشت

رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد.

آماده سازی : 15 دقیقه 
پخت : 60 دقیقه  

مواد لازم :

 راسته گوساله 600 گرم
 هویج 2 عدد
 فلفل دلمه ای 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
کره50 گرم
آبلیمو1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه1 قاشق غذا خوری
زردچوبه1 قاشق غذا خوری
دارچین1/2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :
گوشت را به 4 تکه 150 گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.
وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.
رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با 2 لیوان آب به مدت 60 دقیقه می گذاریم پخته شود.
بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.
این غذا با برنج سرو می شود.

نکته های این غذا:
•    فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
•    در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز  قبل از سرو کردن برش بزنید .
•    برای خوش  طعم تر شدن گوشت می توانید از 2 حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه