دستور پخت رولت گوشت
رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت علیرغم سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار لذیذی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد.
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 60 دقیقه
مواد لازم :
راسته گوساله | 600 گرم |
هویج | 2 عدد |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
کره | 50 گرم |
آبلیمو | 1 قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق غذا خوری |
زردچوبه | 1 قاشق غذا خوری |
دارچین | 1/2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
گوشت را به 4 تکه 150 گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.
وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.
رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با 2 لیوان آب به مدت 60 دقیقه می گذاریم پخته شود.
بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.
این غذا با برنج سرو می شود.
نکته های این غذا:
• فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
• در صورت تمایل می توانید رولت ها را با کارد تیز قبل از سرو کردن برش بزنید .
• برای خوش طعم تر شدن گوشت می توانید از 2 حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.