دستور پخت دمی بلغور جو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 18 دی

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت دمی بلغور جو

دستور پخت دمی بلغور جو, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه دمی بلغور جو، غذای محلی تهران

دمی بلغور جو یکی از غذاهای محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله نیز استفاده می شود.

 

مواد لازم برای دمی بلغور جو :

 بلغور جو ۲۰۰ گرم
 لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا۱۵۰ گرم
 آب ۱ لیتر
 عدس ۷۰ گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)۳۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچینبه میزان لازم
پیاز داغ۲ قاشق سوپخوری
نعنا۱ قاشق سوپخوری
برنج۱۰۰ گرم
ماست چکیده برای تزئینبه میزان لازم

 

طرز تهیه دمی بلغور جو :

بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.

 

آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.

 

سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.

 

حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي