دستور پخت دسر پاناکوتا شکلاتی

امتیاز دهید

دستور پخت دسر پاناکوتا شکلاتی

دستور پخت دسر پاناکوتا شکلاتی
دستور پخت دسر پاناکوتا شکلاتی

مواد لازم :

خامه 1/4 لیوان  .  شیر 2 لیوان  .  پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری  .  شکر 12 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری  .  اسانس وانیل 1/8 قاشق چایخوری  .  شکلات تخته ای 50 گرم

 

طرز تهیه :

1/2 لیوان شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

خامه را داخل قابلمه ای بریزید ، باقی مانده شیر را کم کم به خامه اضافه و مخلوط کنید و پس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.

 

 

 

پس از اینکه مخلوط شیر و خامه داغ شد از روی حرارت بردارید ( دقت کنید داغ شود اما به نقطه جوش نرسد ) و شکلات تخته ای رنده شده ، اسانس وانیل ، پودر کاکائو و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

 

پاناکوتا را در ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خامه ، میوه و … تزیین و سرو کنید.

 

نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقدار پودر کاکائو یا شکلات را بیشتر کنید تا رنگ پاناکوتا تیره تر شود.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه