X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور پخت خورش کدو حلوایی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۳ آذر
بازديد : 327

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور پخت خورش کدو حلوایی

pumpkin2 stew2 دستور پخت خورش کدو حلوایی

طرز تهیه خورش کدو حلوایی

مواد لازم برای خورش کدو حلوایی :

مرغ۴ تکه دلخواه
آلو۱۰۰ گرم
 کدوحلوایی تکه شده پخته۲۰۰ گرم
 رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
روغن۴ قاشق سوپخوری
پیاز۲ عدد متوسط
دارچین، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

 

روش تهیه خورش کدو حلوایی :

یک عدد پیاز را به همراه تکه‌های مرغ و یک عدد هویج متوسط و ۳ ساقه کرفس با ۲ پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج کرده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.

 

پیاز دیگررا نگینی کرده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویه‌ها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.

 

در نهایت آب مرغ را کنار گذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای ۳۰ دقیقه جا بیفتد. تکه های پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون هم زدن بگذارید تا ۱۰ دقیقه با خورش جوش خورده و به اصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.

بخوانید :   طرز تهیه کوکو چیپس

 

در هنگام سرو، تکه های کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکه های کدو را  در آن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.

 

نکته برای پخت خورش کدو حلوایی :

حتما دقت کنید که این خورش نباید آب زیادی داشته باشد و به اصطلاح باید تنگ آب شود پس به میزان آب مرغتان آب مضاعفی اضافه نکنید.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
طرز تهیه محلول ضد عفونی کننده خانگی برای سبزیجات

در این بخش مطلب جدیدی برای...

Close