دستور پخت خورش قارچ و مرغ

امتیاز دهید

دستور پخت خورش قارچ و مرغ

دستور پخت خورش قارچ و مرغ
دستور پخت خورش قارچ و مرغ

مواد لازم:

    آبلیمو                                    به میزان لازم
فلفل سیاه                              به میزان لازم
نمك                                       به میزان لازم
پیاز                                 2قاشق غذاخوری
كره                   2قاشق غذاخوری (آب شده)
شیر                                       2سوم لیوان
آرد                                  1قاشق غذاخوری
مرغ                              600گرم (فیله شده)
قارچ                                              400گرم
زرده تخم مرغ                                     1عدد
زعفران                                    به میزان لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا فیله های مرغ را آغشته به نمك،‌ كره،آبلیمو و كمی آب‌زعفران كنید و آن را به همراه قارچ خرد شده و پیاز داغ درون ظرف گودی بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقیقه با قدرت حداكثر 100 % در دستگاه مایكروویو بگذارید تا مواد تفت بخورد اگر میخواهید غذا را روی گاز بپزید اول كره را اضافه كرده و بعد فیله ها را سرخ كنید و بعد قارچ و بقیه مواد را بریزید و كاملا تفت دهید.

2. سپس نصف لیوان آب‌جوش را به همراه زعفران آب شده به آن‌ها اضافه كرده و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ 15 دقیقه قدرت 100% حداكثر در مایكروویو بگذارید یا آنكه نیم ساعت روی گاز بپزید.

3. بعد آرد را در شیر سرد حل كرده و به همراه آب‌لیمو به غذا اضافه كنید و ظرف را بدون در به مدت 4 دقیقه قدرت حداكثر 100% در دستگاه بگذارید یا همچنان روی شعله حرارت بدهید تا وقتی كه مطمئن شوید مرغ شما كاملا پخته شده است.

4. در این فاصله یك‌بار آن را هم بزنید 1 عدد زرده را با چنگال هم بزنید و در 1 دقیقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه كنید.

نكات:

1. زمان ریختن زرده تخم‌مرغ مرتباً‌ خورش را هم بزنید تا زرده بسته نشود.

2. بهتر است این خورش در فر یا مایكروویو تهیه شود.

3. موقع سرو غذا به خورش كمی آبلیمو اضافه كنید.

4. بهتر است قارچ را قبل از اضافه كردن كمی با آبلیموی داغ تفت دهید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه