دستور تهیه کرپ کیک اسفناجی
در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.
عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:
دستور تهیه کرپ کیک اسفناجی
طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی
مواد لازم برای کرپ کیک اسفناجی :
اسفناج | ۲۰۰ گرم (۳ ریشه و یا اندازه ۲ مشت) |
شیر | ۲ لیوان |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد | ۳ لیوان |
روغن مایع | نصف استکان (۴۰ گرم) |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل شکری | ۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی) |
طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی :
اسفناج را شسته ۵ دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد، روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد.
داخل ماهیتابه داغ (که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بگذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.