دستور تهیه کرپ کیک اسفناجی

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : 20 دی

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه کرپ کیک اسفناجی

دستور تهیه کرپ کیک اسفناجی, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی

مواد لازم برای کرپ کیک اسفناجی :

 اسفناج ۲۰۰ گرم (۳ ریشه و یا اندازه ۲ مشت)
 شیر ۲ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
 آرد ۳ لیوان
روغن مایعنصف استکان (۴۰ گرم)
شکر۱ قاشق غذاخوری
وانیل شکری۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

 

طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی :

اسفناج را شسته ۵ دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد، روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد.

 

داخل ماهیتابه داغ (که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بگذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي