دستور تهیه نان پنیری

امتیاز دهید

دستور تهیه نان پنیری

 

دستور تهیه نان پنیری

مواد لازم جهت تهیه نان پنیری :

آرد ۱ کیلو گرم

نمک ۳ قاشق چای خوری

خمیر ترش ۳ قاشق چای خوری پودر

روغن مایع ۱/۴ پیمانه

تخمه آفتابگردان به میزان لازم

دانه تخم کتان به میزان لازم

طرز تهیه نان پنیری :

همه این مواد رو ورز میدیم ۱۰ دقیقه یا ضربه میزنیم و ۱ساعت استراحت می دهیم.

خمیر را ورز داده در سینی فر میچینیم با کمی فاصله، دوباره ۱ ساعت استراحت میدهیم.

اگه آرد سفید ندارید سبوس بریزید.

خمیر را بعد استراحت یک کوچولو ورز داده و به ۴ قسمت تقسیم کنید.

بعد چونه هارو با وردنه باز نموده کمی پنیر پاشیده و آویشن، بعد از پایین رولش کنید و روشو کمی آب بپاشید و پنیر ورقه شده را از وسط ۴ قسمت کرده و روی خمیر قرار داده و کمی آویشن هم روی پنیر و و روی خمیر بپاشید و دوباره ١ ساعت استراحت دهید در جای گرم.

بگذارید در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد بمدت ٢٠ دقیقه تا کمی طلایی شود.

در این دستور میتونید از مغز هم استفاده نکنید بخاطره پنیر و آویشنش

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه