دستور تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

امتیاز دهید

دستور تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

دستور تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

مواد لازم برای مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

سینه مرغ 2 عدد
پودر لیمو عمانی 1/2 قاشق غذاخوری
مرزه 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق غذاخوری
روغن 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی را پودر کنید.

لیمو عمانی پودرشده، مرزه، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
سینه های مرغ را به خوبی بشویید و اجازه دهید خشک شود. هر تکه سینه مرغ را با چاقو نصف کنید.
به این ترتیب 4 تکه سینه مرغ خواهید داشت. اگر برش ها به جای اینکه سینه مرغ را نازک کند، عمودی باشد، سرخ کردن آنها راحت تر خواهد بود.
طعم دهنده هایی را که با هم مخلوط کرده اید، روی تکه های مرغ بریزید.
سپس در یک تابه روغن و کره را مخلوط کنید و سینه های مرغ را داخل آن بیندازید تا سرخ شود. مرغ ها را طوری در تابه بچینید که فضای مناسبی بین آنها خالی باشد.
به محض اینکه یک طرف مرغ ها طلایی شد، برگردانید تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود. تمام این مراحل زمان زیادی نمی برد.
پس از اینکه طرف دوم هم سرخ شد، آنها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید، خنک شود.
این غذا را می توانید با سیب زمینی، گوجه فرنگی، انار و ریحان سرو کنید. مرغ سرخ شده با ادویه های ایرانی، غذایی بسیار لذیذ است که در زمانی کوتاه آماده می شود.

نکات تکمیلی در مورد مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

مرغ سرخ شده با لیمو عمانی جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
مرغ سرخ شده با لیمو عمانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه