دستور تهیه قارچ پلو

قارچ یکی از مواد غذایی بسیار مغذی و همچنین لذیذ است که می توان به انواع مختلفی پخته شود. در این مطلب قصد داریم دستور تهیه قارچ پلو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

دستور تهیه قارچ پلو

مواد اولیه :
ران مرغ : دو عدد
فلفل دلمه‌ای : یك عدد
قارچ : 200 گرم
روغن و زعفران : به میزان لازم
زرشك و کره از هر کدام : 50 گرم
برنج : دو پیمانه
نمك و فلفل : به میزان لازم

شكر : یك قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.
مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید.
فلفل دلمه‌ای‌های خردشده را به قارچ اضافه كنید.
بعد از كمی تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید.
زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه