دستور تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

امتیاز دهید

دستور تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

شیرینی پسته ای و بادامی یکی از انواع شیرینی مخصوص نوروز است که در شهرهای ایران به روش های مختلفی طبخ می شود. در ادامه دستور تهیه شیرینی پسته ای و بادامی را می خوانید

دستور تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

مواد لازم برای شیرینی پسته ای و بادامی :

 آرد ۲۵۰ گرم
 پودر قند ۱۵۰ گرم
 روغن ۵۰ گرم یا روغن جامد ۱۵۰ گرم
پودر پسته یا پودر بادام۱۳۰ گرم

روش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی :

روغن و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شود سپس آرد را اضافه کرده ورز می دهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به کل مواد اضافه می کنیم ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید سپس با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی فر با فاصله از یکدیگر می چینیم و در مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد.

منبع: گهر

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه