Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

تاريخ : ۲۳ اسفند
بازديد : 270

دستور تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

شیرینی پسته ای و بادامی یکی از انواع شیرینی مخصوص نوروز است که در شهرهای ایران به روش های مختلفی طبخ می شود. در ادامه دستور تهیه شیرینی پسته ای و بادامی را می خوانید

pistachios2 noodles1 دستور تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی

مواد لازم برای شیرینی پسته ای و بادامی :

 آرد ۲۵۰ گرم
 پودر قند ۱۵۰ گرم
 روغن ۵۰ گرم یا روغن جامد ۱۵۰ گرم
پودر پسته یا پودر بادام۱۳۰ گرم

روش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی :

روغن و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شود سپس آرد را اضافه کرده ورز می دهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به کل مواد اضافه می کنیم ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید سپس با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی فر با فاصله از یکدیگر می چینیم و در مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد.

منبع: گهر

بخوانید :   بهترین کفپوش چیست؟ سرامیک، لمینت یا پارکت؟
loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي