دستور تهیه شیرینی شکری

امتیاز دهید

در این مقاله دستور تهیه شیرینی شکری را برای شما عزیزان در نظر گرفته ایم، با سایت گهر همراه باشید.

.

دستور تهیه شیرینی شکری

.

مواد لازم برای تهیه شیرینی شکری :

.

روغن شیرینی پزی دو سوم پیمانه

کره دو سوم پیمانه

شکر یک و نیم پیمانه + مقدار کمی برای تزئین

تخم مرغ۲ عدد

وانیل۲ قاشق چای خوری

آردسه و نیم پیمانه

بیکینگ پودر۲ قاشق چای خوری

نمک۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی شکری :

.

گهر: دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم نمایید.

کره، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزایید.

ابتدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را به سایر مواد بیفزایید و خوب هم بزنید تا خمیر خودش را بگیرد.

از خمیر آماده شده، توپ‌های کوچک هم اندازه درست کنید. توپ ها را در مقداری شکر بغلتانید و به فاصله ۵ سانتیمتری از هم، در سینی فر بچینید.

شیرینی‌ها را ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا سطح زیرین آن ها کمی تیره شود. سپس آن‌ها را از فر خارج نمایید تا سرد شوند.

 
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه