بسیاری از افراد عادت دارند که قبل از غذا، یک استارتر یا همان پیش غذا میل کنند و پس از آن غذای اصلی را با اشیاق بیشتر بخورند. چندین نوع پیش غذای ایرانی و خارجی وجود دارد که گهر در این بخش دستور تهیه سالاد پنیر یک پیش غذای ویژه را برای شما عزیزان منتشر می کند.
دستور تهیه سالاد پنیر
دستور تهیه سالاد پنیر یک پیش غذای ویژه
مواد لازم برای سالاد پنیر :
پنیر فتا مکعبی خرد شده | یک پیمانه |
کرفس خرد شده | نصف پیمانه |
قارچ اسلایس و بخارپز شده | نصف پیمانه |
هویج بخارپز و نگینی خرد شده | نصف پیمانه |
مغز گردو | نصف پیمانه |
کشمش | ¼ پیمانه |
ماست چکیده | چهار قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ¼ پیمانه |
آبلیمو | ¼ پیمانه |
پودر زیره، آویشن، سیر و رزماری | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد پنیر :
گردو را در آب گرم خیسانده و پوست آن را می گیریم. کشمش را نیز از نیم ساعت قبل در آب خیس می کنیم تا کمی نرم شود.
همه مواد را با هم مخلوط کرده و حدود سه الی چهار ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.