X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه سالاد پنیر یک پیش غذای ویژه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۵ دی
بازديد : 127

بسیاری از افراد عادت دارند که قبل از غذا، یک استارتر یا همان پیش غذا میل کنند و پس از آن غذای اصلی را با اشیاق بیشتر بخورند. چندین نوع پیش غذای ایرانی و خارجی وجود دارد که گهر در این بخش دستور تهیه سالاد پنیر یک پیش غذای ویژه را برای شما عزیزان منتشر می کند.

دستور تهیه سالاد پنیر

cheese3 salad1 دستور تهیه سالاد پنیر یک پیش غذای ویژه

دستور تهیه سالاد پنیر یک پیش غذای ویژه

مواد لازم برای سالاد پنیر :

پنیر فتا مکعبی خرد شدهیک پیمانه
کرفس خرد شدهنصف پیمانه
 قارچ اسلایس و بخارپز شدهنصف پیمانه
 هویج بخارپز و نگینی خرد شده نصف پیمانه
مغز گردونصف پیمانه
کشمش¼ پیمانه
ماست چکیدهچهار قاشق غذاخوری
روغن زیتون¼ پیمانه
آبلیمو¼ پیمانه
پودر زیره، آویشن، سیر و رزماریاز هر کدام نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه¼ قاشق چایخوری
نمکبه مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد پنیر :

گردو را در آب گرم خیسانده و پوست آن را می گیریم. کشمش را نیز از نیم ساعت قبل در آب خیس می کنیم تا کمی نرم شود.

همه مواد را با هم مخلوط کرده و حدود سه الی چهار ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.

بخوانید :   ادویه کاری برای کدام غذاها مناسب است؟
loading...
loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي