دستور تهیه دوپیازه آلو غذای شیرازی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 10 آوریل

دستور تهیه دوپیازه آلو غذای شیرازی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

دستور تهیه دوپیازه آلو غذای شیرازی, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

سیب زمینی را آبپز می کنیم و مکعبی خرد می کنیم بعد پیاز را خرد می کنیم و آن را تفت می دهیم تا طلایی شود بعد رب گوجه اضافه می کنیم تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود بعد سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و هم می زنیم و نمک و فلفل اضافه می کنیم دوپیازه یعنی به ازای دو پیاز یک سیب زمینی استفاده می کنیم. (شیرازی های عزیز به سیب زمینی آلو می گویند)

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي