دستور تهیه دوپيازه آلو غذای شيرازی

دستور تهیه دوپيازه آلو غذای شيرازی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

دستور تهیه دوپيازه آلو غذای شيرازی

سيب زمينی را آبپز می كنيم و مكعبی خرد می كنيم بعد پياز را خرد می كنيم و آن را تفت می دهيم تا طلايی شود بعد رب گوجه اضافه می كنيم تفت می دهيم تا خامی آن گرفته شود بعد سيب زمينی ها را اضافه می كنيم و هم می زنيم و نمک و فلفل اضافه می كنيم دوپيازه يعنی به ازای دو پياز یک سيب زمينی استفاده می کنیم. (شيرازی های عزيز به سيب زمينی آلو می گویند)

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه