دستور تهیه دمی باقلا

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 26 مهر

دمی باقلا یک غذای بسیار خوشمزه و لذید می باشد اگر باقلای دمی تازه هم باشد طعم خاصی به دمی باقلا شما خواهد داد در ادامه طرز تهیه دمی باقلا را می خوانید

دستور تهیه دمی باقلا

دستور تهیه دمی باقلا, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه دمی باقلا

مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر

 

گوشت دنده۷۵۰ گرم
برنج۱ کیلو
شویدنیم کیلو
باقلاسبز۰/۵ کیلو
پیاز۲ عدد
زعفرانبه مقدار کافی
ادویهبه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی
دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه :

برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي