Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی

تاريخ : ۶ بهمن
بازديد : 1193

دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی

311151 795 دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی

دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی

مواد لازم :

خامه                                           ۶۰ گرم

کره                                              ۳۰ گرم

شکلات سفید                                ۲۵۰ گرم

بادام پودر شده                                ۱ پیمانه

اسانس بادام                                    ۱ قطره

عسل                             ۱ قاشق سوپخوری

شکلات برای تزیین                            ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل برای تزیین                     به میزان لازم

طرز تهیه :

شکلات سفید ، خامه و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود سپس عسل را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و اسانس بادام و پودر بادام را اضافه و مخلوط میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم .

بخوانید :   طرز تهیه دسر قند نارگیل دو رنگ

بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته ، گلوله کرده و به شکلات (سفید یا سیاه) ذوب شده آغشته میکنیم و داخل پودر نارگیل می غلطانیم ، ترافل شکلاتی را در کپسول های شکلات برای سرو قرار میدهیم.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي