دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی

دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی

دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی
دستور تهیه دسر مجلسی ترافل شکلاتی

مواد لازم :

خامه                                           60 گرم

کره                                              30 گرم

شکلات سفید                                250 گرم

بادام پودر شده                                1 پیمانه

اسانس بادام                                    1 قطره

عسل                             1 قاشق سوپخوری

شکلات برای تزیین                            100 گرم

پودر نارگیل برای تزیین                     به میزان لازم

طرز تهیه :

شکلات سفید ، خامه و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود سپس عسل را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و اسانس بادام و پودر بادام را اضافه و مخلوط میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم .

بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته ، گلوله کرده و به شکلات (سفید یا سیاه) ذوب شده آغشته میکنیم و داخل پودر نارگیل می غلطانیم ، ترافل شکلاتی را در کپسول های شکلات برای سرو قرار میدهیم.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه