دسر شانامو یکی از دسرهای مجلسی خوشمزه و سنگین است که علاوه بر استفاده آن در مهمانی و جشن ها می توانید به عنوان یک میان وعده میل کنید. در ادامه مطلب دستور تهیه دسر شانامو را می خوانید.
دستور تهیه دسر شانامو
مواد لازم
- 1/2 قوطی شیر عسلی
- 1 عدد بستنی لیوانی وانیلی
- 200 گرم پنیر لبنه
- 1 عدد خامه صبحانه
- 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- 1 بسته ژله آلو ورا یا هر طعمی دوست داشتید
طرز تهیه
1. ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم و کمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم.
2. حالا ژله آلوئه ورا یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم.
3. قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در یخچال گذاشته وسپس به راحتی از قالب جدا کنید.