دستور تهیه دسر شانامو

دسر شانامو یکی از دسرهای مجلسی خوشمزه و سنگین است که علاوه بر استفاده آن در مهمانی و جشن ها می توانید به عنوان یک میان وعده میل کنید. در ادامه مطلب دستور تهیه دسر شانامو را می خوانید.

دستور تهیه دسر شانامو

دستور تهیه دسر شانامو

آنچه در این نوشته خواهیم داشت

مواد لازم 

  • 1/2 قوطی شیر عسلی
  • 1 عدد بستنی لیوانی وانیلی
  • 200 گرم پنیر لبنه
  • 1 عدد خامه صبحانه
  • 3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • 1 بسته ژله آلو ورا یا هر طعمی دوست داشتید

طرز تهیه 

1. ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم و کمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم.

2. حالا ژله آلوئه ورا یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم.

3. قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در یخچال گذاشته وسپس به راحتی از قالب جدا کنید.

دستور تهیه دسر شانامو

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه