امروزه غذاهایی که با میوه ها تهیه می شوند طرفداران زیادی پیدا کرده است. در این مطلب دستور تهیه خورش به را به شما عزیزان آموزش می دهیم. با ما همراه شوید
مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت: 400 گرم
آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم
به : 300 گرم
روغن : 3 قاشق غذاخوری
لپه : 100 گرم
پیاز : متوسط 2 عدد
شكر: 2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه
گوشت: 400 گرم
آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : 150 گرم
به : 300 گرم
روغن : 3 قاشق غذاخوری
لپه : 100 گرم
پیاز : متوسط 2 عدد
شكر: 2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ میكنیم.
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ شده كمی تفت میدهیم.
لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه میكنیم.
در صورت تمایل میتوانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.
اكنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف میكنیم.
به زود پخته میشود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه میكنیم.
نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه میخواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را میتوانید همراه پلو میل بفرمائید.
ابتدا پیازها را خلالی كرده و سرخ میكنیم.
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ شده كمی تفت میدهیم.
لپهها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه میكنیم.
در صورت تمایل میتوانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه كنید.
اكنون به را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف میكنیم.
به زود پخته میشود و ممكن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه میكنیم.
نمك، فلفل و دارچین را هم اضافه كرده و در صورتی كه میخواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شكر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را میتوانید همراه پلو میل بفرمائید.