دستور تهیه خورش بامیه
دستور تهیه خورش بامیه
مواد لازم جهت تهیه خورش بامیه :
ران گوساله ۴۰۰ گرم
بامیه ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آبغوره ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
دارچین ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه خورش بامیه :
ابتدا پیازها را کمی تفت داده و گوشت را به آن اضافه می کنیم، با زردچوبه دارچین و فلفل آنها را تفت داده تا جایی که آب گوشت گرفته شود و با ۲ لیوان آب اجازه می دهیم که به مدت ۱/۵ساعت بپزد.(در صورت تمایل می توانید مقداری سیر رنده شده نیز به گوشت اضافه کنید)
برای اینکه بامیه لیز نشود چوب ته آنها را فقط کمی کوتاه می کنیم و در تابه ای آنها را با رب کاملاً تفت می دهیم. بعد از اینکه بامیه و رب با هم تفت خورده شدند آبغوره و نمک و زعفران را اضافه کرده و با ۲ لیوان آب به مدت نیم ساعت می گذاریم تا کمی پخته شود.
بعد از اینکه گوشتها پخته شد و آب آن کمی کشیده شد بامیه ها را اضافه کرده و به مدت نیم ساعت می گذاریم پخته شوند و طعم یکدیگر را به خود بگیرند.