Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه خورش بامیه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۵ اسفند
بازديد : 745

دستور تهیه خورش بامیه

 45 دستور تهیه خورش بامیه

مواد لازم جهت تهیه خورش بامیه :

ران گوساله ۴۰۰ گرم

بامیه ۴۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

آبغوره ۲ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری

دارچین ۱ قاشق مربا خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری

زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش بامیه :

 ابتدا پیازها را کمی تفت داده و گوشت را به آن اضافه می کنیم، با زردچوبه دارچین و فلفل آنها را تفت داده تا جایی که آب گوشت گرفته شود و با ۲ لیوان آب اجازه می دهیم که به مدت ۱/۵ساعت بپزد.(در صورت تمایل می توانید مقداری سیر رنده شده نیز به گوشت اضافه کنید)

برای اینکه بامیه لیز نشود چوب ته آنها را فقط کمی کوتاه می کنیم و در تابه ای آنها را با رب کاملاً تفت می دهیم. بعد از اینکه بامیه و رب با هم تفت خورده شدند آبغوره و نمک و زعفران را اضافه کرده و با ۲ لیوان آب به مدت نیم ساعت می گذاریم تا کمی پخته شود.

بعد از اینکه گوشتها پخته شد و آب آن کمی کشیده شد بامیه ها را اضافه کرده و به مدت نیم ساعت می گذاریم پخته شوند و طعم یکدیگر را به خود بگیرند.

بخوانید :   در زمان انتخاب مدل و طرح شومینه این نکات را در نظر بگیرید

 

loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي