Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه بورک گوشت و گردو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۵ آذر
بازديد : 311

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه بورک گوشت و گردو

cook1 meat2 walnut1 دستور تهیه بورک گوشت و گردو

طرز تهیه بورک گوشت و گردو

بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می شوند. بورک سرشار از پروتئین و امگا ۳ است.

 

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

 

مواد لازم خمیر:

آرد ۵۰۰ گرم
 خمیرمایه یک قاشق چایخوری
 شکر یک قاشق چایخوری
 تخم مرغ یک عدد
ماست۲ قاشق سوپخوری
سرکه۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون۳ الی ۴ قاشق سوپخوری
نمکیک قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد
 فلفل سبز خرد شده ۲ عدد
 فلفل قرمز خرد شده ۲ عدد
گردو خرد شدهیک پیمانه
فلفل قرمز پودر شدهیک قاشق چایخوری
فلفل سیاه پودر شدهیک قاشق چایخوری
نمکیک قاشق چایخوری
روغنبه مقدار لازم
بخوانید :   نکات و آموزش خانه داری برای تازه عروس ها

 

مواد لازم رویه:

 تخم مرغیک عدد
 دانه کنجد به مقدار لازم

 

طرز تهیه بورک گوشت و گردو :

ابتدا برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و خمیرمایه، شکر، تخم مرغ، ماست، سرکه، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.

 

خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب و تمیز بپوشانید و حدود نیم ساعت در مجاورت دمای محیط استراحت دهید.

 

در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.

گوشت چرخ کرده را در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و برشته شود.

 

پیاز، فلفل سبز و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.

گردوی خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و نمک را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

گلوله هایی به اندازه پرتقال از خمیر جدا کرده و روی سطح کار به ضخامت نازک پهن کنید.

مخلوط مواد میانی را روی یک لبه خمیرها پخش کرده و با دقت رول کنید.

 

رول های خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و دانه کنجد بپاشید.

بخوانید :   طرز تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

 

آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. و سپس سرو کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي