- 1 عدد سینه مرغ
- 1 پیمانه تره
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 عدد نان باگت
- به میزان لازم آرد سوخاری
- 1 فنجان شیر
طرز تهیه:
2. نان ها را در شیر بگذارید تا نرم شده و حالت خمیری پیدا کند. اگر نانها نرم نشدند میتوانید مقداری شیر دوباره به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا نانها نرم شوند .
3.نان ها را در ظرفی بیزید و مرغ های ریش ریش شده را نیز به آن اضافه کنید. سعی کنید مرغ ها را کم کم اضافه کنید تا خمیرتان سفت نشود
4. تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید و در آخر تره را داخل مواد بریزید.
5.سپس روغن را در تابه ریخته تا داغ شود.
6. از مواد به اندازه یک نارنگی در دست بگذارید و آن را فرم دهید. داخل آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده بیندازید تا سرخ شود.