در این قسمت از بخش فرهنگی پورتال گهر جزییات خبر دستور تهیه املت مدیترانه ای را در ادامه می خوانید
دستور تهیه املت مدیترانه
مدت زمان آمادهسازی مواد: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 20 دقیقه
مواد مورد نیاز املت مدیترانه ای برای: 4 نفر
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
ژامبون قارچ و مرغ (یا ژامبون گوشت) 400 گرم
گوجه فرنگی (حلقه شده) 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
قارچ (اسلایس شده) 4 عدد
فلفل دلمه ای (خلالی خردشده) 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
روش پخت املت مدیترانه ای :
هر ورقه ژامبون را روی سطح میز قرار داده و به وسیله کاتر گرد به قطر گوجه فرنگی ها برش بزنید.
تخم مرغ ها را داخل کاسه دیگری شکسته، نمک، فلفل، بکینگ پودر، قارچ و فلفل دلمه ای را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.
تابه ای راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در میان گوجه فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.