آبگوشت یکی از غذاهای بسیار لذیذ ایرانی است که هر کدام از شهرهای ایران به انواع مختلفی آن را طبخ می کنند. از این رو این مطلب از سایت گهر را اختصاص داده ایم به: دستور تهیه آبگوشت زیره / غذای سنتی کرمانی .از شما همراهان همیشگی گهر دعوت می کنیم همچنان ما را همراهی کنید. پیشاپیش از همراهی شما عزیزان سپاسگزایم.
.
.
مواد لازم برای 4تا6 نفر
- 400 گرم گوشت آبگوشتی
- 1 عدد پیاز
- 3 حبه سیر
- 1 ق س پودر زیره سیاه
- 2 ق س رب گوجهفرنگی
- نمک و فلفل و زردچوبه بهاندازه لازم
طرز تهیه:
1. پیاز را نگینی خردکنید و با گوشت کمی تفت دهید. لازم نیست روغن بریزید. گوشت با چربی خودش کمی تفت میخورد.
2. سیر را رنده کنید و با گوشت،پودر زیره، رب گوجهفرنگی، فلفل،زردچوبه و 4 لیوان آب به مدت3 ساعت با شعله کم بپزد.
3. وقتی گوشت خوب پخت و آب آن کم شد، نمک را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، آن را از روی حرارت بردارید.کرمانیها گوشت این غذارا با نان میل میکنند و درون آب آن نان خشک محلی ترید میکنند.
نکته
– برای خوشطعم کردن آبگوشت میتوانید از مرزه خشک یا ترخون خشک استفاده کنید. البته بعدازاینکه آبگوشت پخت از این سبزیهای معطر استفاده کنید تا این سبزیهاغذای تان را تلخ نکند.
– کرمانیهای قدیمی از رب گوجه استفاده نمیکنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ میدهند. کرمانیهای قدیمی از رب گوجه استفاده نمیکنند و با ادویه به آبگوشت شان رنگ میدهند.