مطالب پيشنهادي

طرز تهیه خوراک سیب زمینی آکاردئونی به دو روش

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۵ اسفند
بازديد : 453

سیب زمینی از مواد غذایی اصلی اکثر کشورها از جمله ایران است که می توان با استفاده از آن غذاهای خوشمزه و مختلفی را تهیه کرد. گهر در این بخش دو روش متفاوت طرز تهیه خوراک سیب زمینی آکاردئونی را شرح می دهد.

mataleb www.gahar .ir 20.06.97 10 طرز تهیه خوراک سیب زمینی آکاردئونی به دو روش

طرز تهیه خوراک سیب زمینی آکاردئونی به دو روش

روش اول:

مواد لازم :

سیب زمینی تازه :۳ عدد

سیر :۳ حبه

ادویه سبزیجات :به مقدار لازم

نمک و فلفل :به میزان لازم

روغن زیتون :۲ قاشق غذاخوری

کره :۳۰ گرم

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

سیب زمینی ها را شسته و خوب برس بکشید تا خاک و گل آن کامل از بین برود. یک برش کوچک در یک طرف سیب زمینی بزنید تا مسطح شود. این تکه را دور نیاندازید.

برش هایی به اندازه چند میلیمتر به طور مساوی روی سیب زمینی ایجاد کنید و تا انتها و زمانی که تیغه چاقو به چوب ها برسد، این برش را ادامه دهید، چوبها یا مدادهایی که در دو طرف سیب زمینی گذاشته اید باعث می شود برش شما تا انتهای سیب زمینی پیش نرفته و تکه ها از هم جدا نشوند.

بعد از اینکه تمام طول سیب زمینی را برش زدید، کره را از داخل یخچال بیرون آورده و به قطعات خیلی کوچک با قطر کم ببرید و لابلای برش های سیب زمینی قرار دهید.

سیب زمینی ها را داخل سینی فر ( کاغذ روغنی بیاندازید ) قرار دهید. ( تکه ای را که در ابتدا برای مسطح کردن یک طرف سیب زمینی بریده بودید، زیر سیب زمینی قرار دهید، قوس تکه زیرین باعث می شود هنگام پخت، لایه های سیب زمینی به زیبایی از هم باز شوند.

بخوانید :   کسب و کار چیست و نحوه راه اندازی کسب و کار چگونه است؟

بقیه سیب زمینی ها را به همین شکل آماده کرده و کنار بگذارید و سس روی آن را تهیه کنید.

کمی نمک روی سیرها بپاشید و له کنید و در ظرف کوچکی بریزید. ادویه جات و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. و سس آماده را با برس روی سیب زمینی ها بمالید.

به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم و پوست آن ها برشته شود داخل فر قرار دهید و در طول پخت سس آماده شده را ( ۲ تا ۳ بار ) با قلمو روی سیب زمینی ها بمالید.

نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی

  • سیب زمینی جزو پیش غذا – اردور میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
  • سیب زمینی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد .

روش دوم:

مواد اولیه :

پودر سیر (در صورت تمایل) به مقدار لازم

نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی متوسط ۳عدد

کره ذوب شده ۲قاشق غذا خوری

بخوانید :   هنر منبت و معرق و تفاوت آنها با یکدیگر

طرز تهیه:

فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.

سیب زمینی ها روشسته و پوست می گیریم. اگه میخواید سیب زمینی رو با پوست درست کنیم خوب سطح سیب زمینی رو برس کشیده تا خوب تمیز شوند

باید سیب زمینی رو طوری برش بزنید که تا انتها نره و برشها از هم جدا نشوند.

کل سیب زمینی رو برشهای نازک بزنید. ضخامت هم دست خودتونه ولی بهتره که نازک باشه تا هم زودتر پخته بشه هم طعم دار تر بشن.

کره رو که ذوب کردید با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر مخلوط کنید.پس سیب زمینی ها رو در ظرف مناسب فر قرار بدید و نصف مخلوط روغن و کره رو با برس به همه جای سیب زمینی ها بکشید.سیب زمینی ها رو بذارید تو فر تا به مدت نیم ساعت بپزند.

بعد از این نیم ساعت میبینید که لایه ها دارن از هم باز میشن. ظرف رو از فر در بیارید و باقیمونده ی مخلوط کره و روغن رو با برس روی سیب زمینی و بین لایه ها بریزید.اگه لایه ها از هم باز نشدن خودتون باز کنید و روغن رو همه جایش بکشید.دوباره در فر قرار می دهیم تا حدود ۳۰-۴۰ دقیقه دیگه هم بپزند. باید روشون برشته بشه و توشون کاملاًَ بپزه.میتونید بعد از پخت کاملشون در صورت تمایل روشون پنیر بریزید و ۵ دقیقه در فر بذارید تا پنیر آب شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای امروز دیجی کالاخـریـد
+