خواص گردو برای بیماران قلبی

تاريخ : 9 جولای

در این قسمت از بخش سلامت و سبک زندگی پورتال گهر جزییات خبر خواص گردو برای بیماران قلبی  را در ادامه می خوانید

خواص گردو برای بیماران قلبی, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

خواص گردو برای بیماران قلبی

از گذشته تا به‌حال در مورد فواید گردو صحبت‌های بسیاری کرده‌اند و تحقیقات هم نشان داده که مصرف ۴۵ گرم گردو بـه عـنوان بخشی از رژیم کم کلسترول به شرط اینکه کالری دریافتی افزایش پیدا نکند، باعث کاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی می‌شود.

مطالعات انجام گرفتـه در دانشگاه هاروارد بیانگر این مطلب است که مصرف رژیم حاوی مقادیر بـــالای مغزها خطر مرگ قـلبی ناگهانی را کاهش می‌دهد. علاوه بر این، بســیاری از مطالعات بیان می‌کنـند که مصرف مقادیر زیاد این مواد (مواد حاوی اســیدهای چرب امگا ۳) خطر حمله قلبی و انسداد سرخرگ‌ها را تا ۷۰ درصـد کاهــــش می‌دهد.

اثرات جلوگیری‌کننده و درمانی گردو ثابت شده است. پژوهشگران تاکید دارند که گردو به دلیل داشتن مقادیر معتنابهی از اسیدهای چرب با چند پیوند غیراشباع چربی‌های خون را بهبود می‌بخشد و در کاهش دیگر عوامل خطرساز درخصوص قلب و عروق نقش دارد. نتایج این تحقیق همچنین گردو را منبع مهم فیبر، منیزیم، ویتامین B و E و دیگر آنتی‌اکسیدان‌ها معرفی می‌کند. پژوهشگران با انجام تحقیق روی ۳۶۵ داوطلب که ۱۰ تا ۲۵ درصد از کالری روزانه مورد نیاز خود را طی ۲۴ هفته از گردو به‌دست می‌آوردند به این نتیجه رسیدند که هر چه افراد مقادیر بیشتری از گردو را در رژیم غذایی خود مصرف کنند به همان میزان کلسترول بد خون آنها کاهش پیدا می‌کند.

این گروه از محققین تاکید دارند که اگرچه گردو خود از منابع مهم چربی به‌حساب می‌آید، اما در عین حال کاهش‌دهنده عوامل موثر در بیماری‌های قلبی- عروقی است. پیش از این نتایج پژوهش‌های مختلف نشان داده بود که مصرف گردو خطر ابتلا به سندروم متابولیک، مجموعه‌ای از نشانه‌های ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش می‌دهد. گردو طبیعتی گرم داشته، تصفیه‌کننده خون است و سبب تحریک جریان صفرا می‌شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي