خواص چای سفید
چای سفید چیست ؟
چای سفید از جمله انواع چای به شمار می رود که عرضه آن در بازار های فروش برای خریداران تنها بر اساس طعم و ظاهر متفاوت آن صورت نمی گیرد. این چای از جمله محصولاتی است که دارای خواص بسیار اعجاب انگیزی می باشد.
چای سفید نوعی چای است که از جوانهها و گلبرگهای تازه گیاه چای به دست میآید. برای جلوگیری از اکسایش ،این گلبرگهای تازه را در نور طبیعی آفتاب خشک کرده و سپس مراحل بعدی تهیه چای را طی می کنند.
نام گذاری چای سفید ناشی از پرزهای سفید نقرهای جوانههای نشکفته گیاه چای است که به آن ظاهری سفید میدهد، هر چند دم کرده آن به رنگ زرد کم رنگ است.
مهم ترین خواص چای سفید چیست ؟
برای چیزی که “چای سفید” نامیده میشود، مدارک مختلفی وجود دارد. اساسا، چای که بعد از خشک شدن به هیچ وجه پردازش نشده، اغلب به نام چای سفید نامیده میشود. نام “چای سفید” نیز به چای داده شده است که از جوانه های نابالغ یا جوان ساخته شده است، که منجر به طعم ملایم چای بعد از دم کردن میشود.
در هر صورت چای سفید برگ گیاه کاملیا سیننسیس (Camellia sinensis) میباشد که یکی از محبوبترین انواع چای در جهان است.
برخی از خواص چای سفید عبارتند از:
- کاهش خطر ابتلا به سرطان
- رفع اختلالات قلب و عروق
- بهبود سلامت دهان
- جلوگیری از پیری زودرس
- رفع سردرد
- کاهش وزن
چای سفید دارای خواص آنتی اکسیدان و ضد پیری است و مصرف آن به حفظ سلامت پوست کمک میکند. مصرف چای سفید میتواند از پوست بدن در مقابل اشعه UV محافظت کند و با خواص ضد باکتریایی، بدن را از عفونتهای مختلفی که باعث ایجاد باکتری می شود، محافظت می کند.
امروزه انواع مختلفی از چای در بازار وجود دارد :
- چای سبز
- چای سیاه
- چای سفید
- چای ترش
- چای بابونه
- چای نعناع
ارزش تغذیهای چای سفید
چای سفید حاوی مواد مغذی و خواص ضد میکروبی است که بدن را در برابر بیماریهای مختلف محافظت می کند. حاوی تاننها، فلوراید و فلاونوئیدها مانند کاتچینها و پلی فنلها است. اینها مسئولیت مزایای بهداشتی مختلفی را که چای سفید ارائه می دهد، مسئول میداند.
دارای خواص آنتی اکسیدانی
وجود رادیکالهای آزاد در بدن باعث آسیب به اندامهای مختلف بدن می شود. چای سفید حاوی پلی فنل است که در خنثی سازی این رادیکالهای آزاد کمک میکند. نتایج یک مطالعه نشان میدهد که چای سفید ممکن است اثرات آنتی اکسیدانی ارگانها و همچنین پلاسما را افزایش دهد.