مطالب پيشنهادي

خواص آب زرشک طبیعی برای سلامت بدن

دسته بندي : تغذیه,سلامت
تاريخ : ۶ اسفند
بازديد : 1133

آب زرشک طبیعی دارای خواص بسیار زیادی برای بدن می باشد و همچنین جنبه درمانی نیز دارد. برای تهیه آب زرشک طبیعی باید از زرشک مخصوص آبگیری استفاده کرد زیرا آب زرشک های موجود در بازار دارای نگهدارنده های شیمیایی هستند. در این بخش از گهر شما را با خواص آب زرشک طبیعی آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

خواص آب زرشک طبیعی

aaab zereshk خواص آب زرشک طبیعی برای سلامت بدن

 

خواص درمانی آب زرشک طبیعی

–    تقویت سیستم ایمنی بدن

–    حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین ث

–    تصفیه کننده خون

–    تنظیم فشار خون

–    تنظیم قند خون

–    پایین آورنده چربی خون

–    پایین آورنده اوره

–    شستشوی کبد و کلیه

–    بهترین دوست کبد و پوست

–    روشن کننده پوست صورت

–    بهترین در درمان آفت دهان

–    مفید در درمان جوش صورت و بدن

–    بهبود گوارش و کوچک کننده شکم

–    مفید در درمان سنگ کیسه صفرا

–    رفع عطش (بهترین برای افرادی که بیش از اندازه به آب احساس نیاز می کنند )

بخوانید :   قرص ولبان ۷۵ + موارد مصرف و عوارض قرص ولبان

–    بهترین جایگیزین برای قرص متفورمین

طرز تهیه و روش مصرف آب زرشک

برای تهیه آب زرشک طبیعی از دو روش می توانید استفاده کنید.

76379207824155125016 خواص آب زرشک طبیعی برای سلامت بدن

روش اول تهیه آب زرشک:

مقدار ۲۵۰ گرم زرشک سیاه  را پس از تهیه و پاکسازی با آب سرد به صورت ملایم بشویید. سپس آنرا داخل ظرفی غیر فلزی با ۶ تا ۸ لیوان آب خیس کرده و پس از مدت ۲۴ ساعت مخلوط را داخل مخلوط کن ریخته هم بزنید.
مخلوط بدست آمده که حاصل خرد شدن کامل زرشک سیاه است را با استفاده از پارچه صاف کرده و به بطری های شیشه ای جهت نگهداری منتقل کنید.

روش دوم تهیه آب زرشک :

برای تهیه ۴/۵ لیتر آب زرشک، یک کیلو گرم زرشک آبگیری خریداری نموده و آن را با آب سرد بشوئید و آبکش نمائید.

سپس مقدار آب ذکر شده را بر روی شعله گاز قرار می دهید تا به نقطه جوش برسد و سپس آن را از روی شعله بردارید و زرشک های شسته شده را داخل آن بریزید.
(توجه داشته باشید که به هیچ وجه نباید زرشک را درون آب ریخته و بر روی شعله قرار داد؛ زیرا علاوه بر از بین رفتن خواص زرشک، مزه آن هم به تلخی میزند.)

بخوانید :   عوارض قرص متفورمین

بعد از آنکه زرشک ها را درون آب جوش ریختید درب قابلمه را گذاشته و پس از سرد شدن درون یخچال بگذارید و تا ۲۴ ساعت صبر کنید.

پس از سپری شدن زمان مورد اشاره؛ آب زرشک غلیظ و گوارای شما آماده است و می بایست پس از صاف کردن آن با آبکش و گرفتن آب تفاله زرشک ها, آن را درون یخچال نگهه دارید و هر زمان که خواستید مقداری از آن را نوش جان کنید.

 نکات مهم

*    برای افرادی که مبتلا به سرفه های خشک هستند مضر است.
*    بهتر است هر روز صبح ناشتا ترجیحاً قبل از طلوع آفتاب یک لیوان و شب موقع خواب نیز یک لیوان میل نمایید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای امروز دیجی کالاخـریـد
+