Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

حقایقی تلخ درباره سالاد شیرازی!

تاريخ : ۱۳ اسفند
بازديد : 936

یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهند نداشتن آگاهی در مورد چگونگی سرو کردن دسرها و سالادها کنار غذا باعث “مشکلات گوارشی” زیادی می‌شود.

1 108298 حقایقی تلخ درباره سالاد شیرازی!

سالاد شیرازی یکی از محبوب‌ترین سالادهای ایرانی است که متشکل از خیار و گوجه فرنگی و پیاز به همراه چاشنی‌هایی است.

این سالاد در کنار تمام خواص تغذیه‌ای که دارد، می‌تواند برای افرادی که نمی‌توانند غذاها را به سادگی هضم کنند و نفخ یکی از مشکلات گوارشی آنان به حساب می‌آید، دردسرساز شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند سالاد شیرازی که از سبزیجات متعدد تشکیل شده است می‌تواند روده‌ها را با مشکلات زیادی روبه‌رو کند و بهتر است آن را به تنهایی مصرف کرد و خوردن آن همراه با غذا می‌تواند باعث ایجاد اختلال در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و غذاهای نشاسته‌ای شود.

همچنین نتایج مطالعات نشان می‌دهند که سالاد شیرازی را نباید با چاشنی‌های ترش مصرف کرد و چاشنی‌هایی با طعم معتدل بهترین انتخاب برای افزودن به سالاد شیرازی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

بخوانید :   تنگی نفس در بارداری چه علتی دارد؟
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي