جوجه چینی
مواد لازم :
آرد گندم: یک لیوان
آرد برنج: نصف لیوان
آرد ذرت: نصف لیوان
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری سرصاف
ماء الشعیر بدون طعم: یک شیشه
سیب زمینی آبپز: 2 عدد
پیاز: 2 عدد
سینه مرغ: یک عدد کامل
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه :
آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس ماء الشعیر را کم کم به مخلوط اضافه کرده تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. بگذارید که خمیر، 2 ساعت بماند.
سینه مرغ را به شکل فیله در آورید. بعد فیله ها را در خمیری که تهیه کرده اید، به طور کامل بغلتانید تا هر دو طرف آن ها خمیری شود.
فیله ها را در روغن سرخ کنید. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، زیرا زود سرخ می شوند.
سیب زمینی های آبپز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش دهید و در خمیر فوق بغلتانید و بعد در روغن سرخ کنید.
نکته: سیب زمینی ها و پیازها را با هم سرخ نکنید؛ جدا سرخ کنید.
استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه، می توانید از آن ها استفاده کنید.
این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ است و می توان آن را با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه میل کرد.