تاریخچه چیپس و معرفی انواع چیپس
چیپس یکی از تنقلات خوشمزه در میان اکثر افراد به ویژه جوانان و نوجوانان است. این خوراکی خوشمزه را معمولا با ماست میل می کنند. آیا می دانید چیپس چه انواعی دارد؟ در مورد تاریخچه چیپس چقدر اطلاعات دارید؟ گهر در این بخش در مورد چیپس و تاریخچه و انواع چیپس صحبت می کند.
تاریخچه چیپس و معرفی انواع چیپس
چیپس سیب زمینی یا چیپس نوعی اسنک است که از برش سیب زمینی به ورقههای نازک و سرخ کردن آنها در روغن تهیه میشود. بیشتر نمک بعنوان افزودنی برای مزه دار کردنش به کار میرود، اما از ادویههای دیگری مانند فلفل نیز برای مزه دار کردن آن استفاده میشود.
چیپس نخستینبار در سال ۱۸۵۳ توسط یک سرآشپز آمریکایی آفریقاییتبار بنام جورج کرام تهیه شد. یک روز یکی از مشتریان کرام سیب زمینیهای سرخ کرده او را به دلیل ضخیم بودن آن نخورد بخاطر همین کرام تصمیم گرفت ورقههای سیب زمینی را طوری نازک کند که نیازی به استفاده از چنگال برای خوردن آن نباشد این ابتکار او به مذاق آن مشتری و دیگر مشتریان اطراف او خوش آمد و از آن پس چیپس در لیست غذاها قرار گرفت.
انواع چیپس
امروزه این خوراکی در طعمها و شکلهای گوناگونی تهیه میشود از جمله:
- نمکی
- فلفلی
- سرکه نمکی
- تنوری
- پنیری
- قارچ و خامه
- سیر و سبزیجات
- کچاپ
- پیاز و جعفری
- لیمویی