بچه کیکهای خوش عطر و طعم
مجله زندگی ایده آل: برای دنیای شلوغ و پرسرعت امروزی که بسیاری از بانوان هم بخش بزرگی از روز خود را خارج از خانه و در محل کار میگذرانند تهیه و پخت کیک و شیرینی دشوار و شاید آرزویی محال باشد، اما درست کردن مافین بسیار آسان و سریع است. مافین سیب و دارچین از نظر طعم با پایسیب برابری میکند، اما در زمانی بسیار کمتر آماده میشود. این مافینهای کوچک و خوشطعم را با هزینهای اندک در خانه تهیه کرده و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ۱۲ مافین
آرد سفید: ۲ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بیکینگپودر: ۲ تا۳ قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب سیب: سهچهارم پیمانه
روغن مایع: یکسوم پیمانه
تخممرغ درشت: یک عدد
دارچین: یک قاشق چایخوری
سیب زرد: دو عدد، پوستکنده و نگینی شده
روش تهیه:
۱-فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید، داخل قالب مافین کپسولهای مافین را چیده و کمی چرب کنید.
۲- در یک کاسه کوچک آرد، شکر، بیکینگپودر، دارچین و نمک را کاملا مخلوط کنید.
۳- تخممرغ را در کاسه جداگانه بزنید تا یکدست شود اما کف نکند، سپس با آب سیب و روغن مخلوط کنید.
۴- مواد خشک مخلوط شده را به مایه تخممرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مواد فقط مخلوط شود. سیب خردشده را اضافه کرده و مخلوط کنید.
۵- داخل کپسولها را تا دوسوم حجم آنها با مایه مافین پر کرده و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر آن را بپزید تا مافینها پف کرده و روی آن کمی برشته شود.
نکات:
۱-مقدار بیکینگپودر به کیفیت آن بستگی دارد.
۲-برای امتحان پختگی مافینها، یک خلال دندان داخل آن فرو کنید، اگر پس از خروج مایه مافین به آن نچسبیده بود مافین آماده است.
۳- پس از پایان زمان پخت ۵ تا ۷ دقیقه از بالا به مافینها حرارت دهید.
۴-پس از خارج کردن مافینها از فر صبر کنید تا قالب خنک شود، سپس آنها را خارج کنید.