مطالب پيشنهادي

بچه کیک‌های خوش‌ عطر و طعم

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۶ آذر
بازديد : 784

مجله زندگی ایده آل: برای دنیای شلوغ و پرسرعت امروزی که بسیاری از بانوان هم بخش بزرگی از روز خود را خارج از خانه و در محل کار می‌گذرانند تهیه و پخت کیک و شیرینی دشوار و شاید آرزویی محال باشد، اما درست کردن مافین بسیار آسان و سریع است. مافین سیب و دارچین از نظر طعم با پای‌سیب برابری می‌کند، اما در زمانی بسیار کمتر آماده می‌شود. این مافین‌های کوچک و خوش‌طعم را با هزینه‌ای اندک در خانه تهیه کرده و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.

230366 716 بچه كيك‌هاي خوش‌ عطر و طعم

مواد لازم برای ۱۲ مافین

آرد سفید: ۲ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بیکینگ‌پودر: ۲ تا۳ قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
آب سیب: سه‌چهارم پیمانه
روغن مایع: یک‌سوم پیمانه
تخم‌مرغ درشت: یک عدد
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
سیب زرد: دو  عدد، پوست‌کنده و نگینی شده

بخوانید :   دستور پخت کیک خیس شکلاتی

روش تهیه:

۱-فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید، داخل قالب مافین کپسول‌های مافین را چیده و کمی چرب کنید.

۲- در یک کاسه کوچک آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، دارچین و نمک را کاملا مخلوط کنید.

۳- تخم‌مرغ را در کاسه جداگانه بزنید تا یک‌دست شود اما کف نکند، سپس با آب سیب و روغن مخلوط کنید.

۴- مواد خشک مخلوط شده را به مایه تخم‌مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید تا مواد فقط مخلوط شود. سیب خردشده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

۵- داخل کپسول‌ها را تا دوسوم حجم آنها با مایه مافین پر کرده و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر آن را بپزید تا مافین‌ها پف کرده و روی آن کمی برشته شود.

بخوانید :   آموزش طرز تهیه صبحانه انگلیسی

نکات:

۱-مقدار بیکینگ‌پودر به کیفیت آن بستگی دارد.

۲-برای امتحان پختگی مافین‌ها، یک خلال دندان داخل آن فرو کنید، اگر پس از خروج مایه مافین به آن نچسبیده بود مافین آماده است.

۳- پس از پایان زمان پخت ۵ تا ۷ دقیقه از بالا به مافین‌ها حرارت دهید.

۴-پس از خارج کردن مافین‌ها از فر صبر کنید تا قالب خنک شود، سپس آنها را خارج کنید.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای امروز دیجی کالاخـریـد
+