ایده ای زیبا برای تزئین خرما + آموزش تصویری
مواد لازم :
خرما : یک بسته
گردو : به مقدار لازم
مواد لازم جهت خمیر :
شیر | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
نمک | 1/8 قاشق چایخوری |
رنگ یا زعفران دم کرده | در صورت دلخواه |
آرد | به میزانی که خمیر به دست نچسبد |
شربت بار : این شربت استفاده های مختلفی داره از جمله : مرطوب کردن کیک اسفنجی ، تهیه زولبیا ، بامیه ، گوش فیل ، گز و آبنبات و … که برای هر کدوم از این موارد ، شربت بار غلظت های متفاوتی داره . این شربت از آب، گلاب، آبلیمو، شکر و زعفران دم کرده درست می شود.
مروارید خوراکی : جهت تهیه انواع مرواریدها و اکلیل های خوراکی اینجا کلیک کنید )
طرز تهیه :
ابتدا هسته خرما رو بگیرید طوریکه خرما آسیب نبیند .
سپس داخل اون گردو قرار بدین . خرما برای مرحله تزیین آماده هست .
شیر ، تخم مرغ ، روغن مایع و نمک و رنگ ( در صورت دلخواه ) را با هم مخلوط کنید .
کم کم آرد اضافه کنید و مایه را مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید طوری که خمیر به دست نچسبد ( اضافه کردن بیش از حد آرد بافت لطیف خمیر رو از بین می بره ) .
نکته : این خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد .
روی سطح کار آرد بپاشید بعد خمیر رو با وردنه باز کنید .
خمیر رو با ضخامت نیم سانتیمتر برش بدین . بعد با توجه به قطر خرما خمیر رو ببرید .
سپس به این صورت دور خرما بپیچید .
با قالب گل مینای کوچک روی خمیر قالب می زنیم .
بعد به این صورت از قالب جدا کرده و روی خرما قرار می دهیم ( اگه خمیر این گلها رو رنگی کنید خیلی بهتره.
همه خرماها رو درون سینی می چینیم و سپس داخل فر می ذاریم . ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲-۱۰ دقیقه .
بلافاصله بعد از پخت طوریکه هنوز داغ باشن ، خرماها رو داخل شربت بمدت ۴ – ۳ دقیقه قرار می دیم .
و بعد روی صافی می ذاریم تا شربت اضافی اون خارج بشه ( البته خیلی شربت جذب نمی کنه ) . به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم و روی هر کدوم از اونا یه دونه مروارید خوراکی قرار می دیم .
برای قشنگ تر شدن خرماها می تونید روش اکلیل خوراکی هم بپاشید .
اینهم از خرماهای خوشگل ما :