آموزش پخت کاپ کیک ساده

امتیاز دهید

کاپ کیک یا کیک فنجانی یکی از انواع کیک تک نفره است که روی آن را با خامه، میوه، ژله، انواع خمیر خوراکی و… تزئین می‌کنند. این کیک بسیار خوشمزه و محبوب است و می‌توانید با دستورپخت زیر خودتان در منزل تهیه و با خامه دلخواه تزئین کنید.

آموزش پخت کاپ کیک ساده

 مواد لازم

آرد 2 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

شیر 1 پیمانه

کره 1/2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1-  فر را روشن کنید و آن را در دمای 150 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

2-  کره‌ای که به دمای محیط رسیده با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا کمی پف کند.

3- تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط و روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یک‌دست شود.

4- شیر و وانیل را به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید.

5- داخل قالب‌های کاپ کیک کپسول کاپ کیک قرار دهید و مایه کاپ کیک را تا نیمه داخل قالب‌ها بریزید.

6- قالب‌ها را به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید و اجازه دهید بپزد.

7- کاپ کیک‌ها را کنار بگذارید تا خنک شود؛ سپس از قالب درآورید و روی آن‌ها را با خامه فرم‌گرفته تزیین کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

    ارسال دیدگاه