آموزش پخت و تهیه خورش هویج تبریزی
[ad_1]
خورش های خوشمزه ای با هویج قابل تهیه است یکی از این خورش های خوشمزیه خورش هویج ویژه تبریزی است که در ادامه با نحوه پخت و مواد اولیه آن با شما همراه خواهیم بود
هویج | ۴۰۰ گرم |
مرغ | ۴۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط | یک عدد |
زعفران دم کرده | ۴ قاشق غذاخوری |
آلو | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش هویج تبریزی :
ابتدا پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید. مرغ را همراه رب گوجهفرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید. هویجها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویجها را کمی سرخ کنید.
بعد از این که حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیمپز شد هویج را به همراه آلو به خورش اضافه کنید تا با هم پخته شوند. در نهایت زعفران را نیز به خورش اضافه کنید. این غذا باید با شعله کم و آهسته پخته شود تا خوب جا بیفتد. در صورتی که از گوشت گوسفند استفاده میکنید اضافه کردن نمک را به مرحله آخر پخت غذا موکول کنید.
منبع: جام جم آنلاین
[ad_2]
لینک منبع