آموزش پخت و تهیه خورش هویج تبریزی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 17 مهر

[ad_1]

خورش های خوشمزه ای با هویج قابل تهیه است یکی از این خورش های خوشمزیه خورش هویج ویژه تبریزی است که در ادامه با نحوه پخت و مواد اولیه آن با شما همراه خواهیم بود

آموزش پخت و تهیه خورش هویج تبریزی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای خورش هویج تبریزی :

 هویج ۴۰۰ گرم
 مرغ ۴۰۰ گرم
 رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
 پیاز متوسطیک عدد
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
آلو۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

 

طرز تهیه خورش هویج تبریزی :

ابتدا پیاز را رنده کنید و کمی تفت دهید. مرغ را همراه رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید و به مدت سه تا چهار دقیقه کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.

نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن در قابلمه را ببندید و شعله را کم کنید. هویج‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید. در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج‌ها را کمی سرخ کنید.

بعد از این‌ که حدود یک ساعت از پخت مرغ گذشت و نیم‌پز شد هویج را به همراه آلو به خورش اضافه کنید تا با هم پخته شوند. در نهایت زعفران را نیز به خورش اضافه کنید. این غذا باید با شعله کم و آهسته پخته شود تا خوب جا بیفتد. در صورتی که از گوشت گوسفند استفاده می‌کنید اضافه کردن نمک را به مرحله آخر پخت غذا موکول کنید.

منبع: جام جم آنلاین

[ad_2]

لینک منبع

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي