X بستن تبلیغات
آپلود عکس
مطالب پيشنهادي

آموزش پخت لقمه های قارچ

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۸ آبان
بازديد : 1126

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

آموزش پخت لقمه های قارچ

how2 cook2 mushrooms1 آموزش پخت لقمه های قارچ

طرز تهیه لقمه های قارچ

مواد لازم برای لقمه های قارچ :

 قارچ درشت ۲۴ عدد
لیموترشنصف عدد
 نان سفید برشی ۳ ورقه
 سینه‌ی مرغ پخته و ریز خرد کرده۲۰۰ گرم
تخم مرغ هم زده۱ عدد
جعفری خرد کرده۲ قاشق سوپخوری
ریحان خرد کرده۲ قاشق سوپخوری
خامه۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغن زیتونبه میزان لازم

طرز تهیه لقمه های قارچ :

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه پایه‌ی قارچ ها را در آورید و داخلشان را اندکی خالی کنید.

سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان ها را برشته کنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.

اکنون خرده های نان، مرغ، تخم‌مرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

سپس روی قارچ ها روغن بمالید و نمک و فلفل بزنید. سپس ۱۲ عدد از قارچ ها را با مایه‌ی میانی پر کنید و باقیمانده ی قارچ ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.

بخوانید :   علت اصلی تنفر از همسر در دوران بارداری

سینی را در فر بگذارید و لقمه های قارچ را به مدت تقریبی ۲۵-۳۰ دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند، بپزید.

نکته برای تهیه لقمه های قارچ :

در صورت دلخواه لقمه های قارچ را با ساقه های تره بیارائید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي