آموزش حرفه ای مزه دار کردن مرغ و از بین بردن بوی بد مرغ

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 22 دسامبر

مرغ بخاطر بوی بد و زخمی که قبل از پخت دارد باید به نحوی این بو را از بین برد در ادامه روشی جالب برای مزده دار کردن و از بین بردن این بو آموزش می دهیم که قطعا خوشتان خواهد آمدآموزش حرفه ای مزه دار کردن مرغ و از بین بردن بوی بد مرغ, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

 

بهترین روش برای مزه دار کردن مرغ چیست؟

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ با لیمو و زیتون :

سینه مرغ : ۸ عدد
روغن زیتون : ۳ قاشق سوپ خوری
لیمو : ۲ عدد
پیاز : ۲ عدد
سیر : ۴ حبه
زیتون سبز : ۱ پیمانه
آب مرغ : ۲ پیمانه
آویشن : ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری

 

آموزش مزه دار کردن مرغ با زیتون و لیمو :

روی سینه های مرغ نمک و فلفل بریزید.
در یک ماهیتابۀ بزرگ، ۲ قاشق سوپ خوری روغن را داغ کنید.
مرغ ها را در دو دسته داخل ماهیتابه بگذارید تا طلایی شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود ۳ دقیقه بماند.
مرغ ها را به یک ظرف منتقل کنید.
لیموها را از طول نصف کنید و در جهتِ دیگر، آن را به برش های باریکی تقسیم کنید.
اگر ماهیتابه خشک است، روغن باقیمانده را به آن اضافه کنید.
پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود ۳ دقیقه بگذارید بماند تا نرم شوند اما طلایی نشوند.
برش های لیمو، زیتون، آب مرغ و ۲ پیمانه آب هم به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیایند.
حال شعله را کم کنید تا ۱۰ دقیقه آرام با هم بپزند.
مرغ را روی سبزیجات بگذارید و آب مرغ ها را نیز داخل ماهیتابه بریزید و روی آن آویشن و فلفل قرمز بپاشید.
روی آن را بپوشانید تا ۱۵ دقیقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي