آموزش تهیه کیک کشک بادمجان
کشک بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین ایرانیان است. در این مطلب به معرفی غذای جدید به نام کیک کشک بادمجان و طرز تهیه آن می پردازیم.
مواد لازم برای کیک کشک بادمجان :
نان تست : به اندازه کافی
بادمجان سرخ شده : ۴ الی ۵ عدد
کشک : ۱ شیشه کوچک ( به اندازه لازم )
پیاز سرخ شده : ۲ قاشق غذاخوری
سیر : ۱ عدد بزرگ ( سرخ شده )
نعنا داغ برای تزیین
ماست : ۳ ق غ سرپر
گردوی خورد شده : به مقدار لازم
طرز تهیه کیک کشک بادمجان :
بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
سیر داغ و پیاز داغ و ۳ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.
۱ ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
یک مقدار از کشک بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.
۱ ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.
با گردوی پودر شده و نعنا داغ تزیین می کنیم.